jueves, 9 de junio de 2011

LES CONTRADICCIONS DE LA JUNTA DEL BARÇA

Repsol ha decidit estalviar en paper a les benzineres i ara t’has d’eixugar als pantalons. El govern rebaixa el límit de velocitat a les autopistes a 110 per estalviar un 8% en carburants i resulta que no ho respecta ningú.
Tothom pren mesures amb el pretexta de reduir costos però no sempre són efectives. El Barça no podia ser una excepció. Al Beisbol i a les seccions amateurs els hi ha tocat el rebre. Això podria ser comprensible en temps de crisi si no fos que aquesta junta va prometre en el seu programa electoral que les potenciaria.
La directiva de Sandro Rosell està entrant en una espiral de contradiccions que té una mica desorientat al soci del Barça.
Els d’ara, els mateixos que van beneir l’augment del 40% que Laporta va aplicar als abonaments, son els que pugen unilateralment el 50% el preu de las places de pàrquing per – diuen- adequar-lo al mercat. I resulta que al final, l’hora de d’aparcament surt a 24 euros. Son els mateixos que, afectats per la crisis econòmica, enlloc de buscar més ingressos atípics han decidit tocar la butxaca del soci al depreciar el valor de l’abonament a l’excloure la visita del Real Madrid al Camp Nou a la Supercopa per rascar-li al soci una taquilla de deu milions. Son els mateixos que el mateix dia que anuncien retallades en les seccions asseguren que vendran 1400 entrades a meitat de preu a no se sap ben bé quina associació de joves externa al Club. Aquest directius son els mateixos que no entenen que en el "més que un club" hi tenen molt a veure les seccions. Aquelles que omplen de satisfacció al soci barcelonista quan veu que el seu equip jugarà la final de la Lliga de bàsquet i el Madrid no. Aquelles seccions que porten 29 copes d’Europa. Aquests directius són el mateixos que celebren el dia de la dona (mai un acte havia estat tant discriminatori com aquell) i anuncien que es tornarà a recuperar la secció femenina de bàsquet. Fa gràcia recordar això ara. No són moltes contradiccions senyors directius del Barça?
I l’ultima decisió que tindrà molt poc èxit és la de fraccionar l’abonament del palau a les diferents seccions.
L’handbol i l’hoquei sobre patins ja no sentiran l’alè dels seguidors com abans.
Aquests mateixos directius son els que van prometre un nou Palau Blaugrana del què encara no se’n tenen notícies. I pel que sembla ja no caldrà.
Es cert que això de respondre de les pèrdues del pressupost amb el patrimoni personal és molt dur però això ja ho sabien quan van entrar al club.

1 comentario:

Àlex Santos dijo...

Molt bon post, Marçalet