miércoles, 15 de junio de 2011

CESC FABREGAS TAMPOC VINDRÀ AQUEST ESTIU

Cesc Fabregas tampoc vindrà al Barça aquesta temporada. Està clar que el jugador vol vestir de blaugrana però l’Arsenal només vendrà al seu capità si arriba una oferta econòmica molt important que volti els 45 milions d’euros. Una quantitat que els directius del Barça, que avalen amb el seu patrimoni personal, no estan disposats a invertir en un jugador que, en principi, vindria a ser suplent perquè en la seva posició ja juguen en una solvència contrastada Iniesta i Xavi.
Per tant, deixem de fer volar coloms i no enganyem a l’aficionat.
Si un club no vol vendre al seu capità i l’altra no vol pagar una burrada per un jugador que va sortir del seu futbol base, el sil·logisme és molt fàcil. No es farà l’operació per molt que Cesc vulgui venir al Cam Nou.
Els dirigents del Barça ja van fer l’estiu passat una oferta de 30 milions d’euros a l’Arsenal per Cesc i el club londinenc no va voler ni considerar-la, de manera que no tindria sentit que un any desprès el Barça pagués més diners quan resulta que el preu de traspàs d’un jugador baixa cada any que passa i el jugador s’apropa a la finalització del seu contracte.
El Barça necessita reforçar-se, si. Concretament necessita un central, un lateral esquerre i un davanter. Per tant, no té cap sentit que el Barça invertís els 45 milions d’euros dels que disposa per un migcampista que no resoldria les necessitats de la plantilla.
Per tant, Guardiola ja ho està assumint. El fitxatge de Cesc no es podrà fer.
Thiago tampoc no és una mala alternativa.

No hay comentarios: