lunes, 14 de marzo de 2011

Amb traïdoria i nocturnitat.

A Madrid ja no saben que fer per posar en dubte la manifesta superioritat del Barça. En el mateix cap de setmana, al Bernabeu, l’entrenador, el president i els principals braços mediàtics del Reial Madrid han acusat al Barça de rebre ajudes arbitrals, de ser afavorits pels que fan el calendari i ara, el que faltava, de possible dopatge per uns batuts vitamínics que només són regeneradors alimentaris.

Fins ara, la campanya de desprestigi que venia de Madrid feia llàstima per les ridícules acusacions. Ara, però, ja fan fàstic perquè sembrar l’ombra del dubte sobre una cosa tant greu com és el dopatge és fastigós. Es posar en dubte la cosa més sagrada en l’esport: el joc nét i l’honestedat. Coneixent a Guardiola, no trigarà a sortir per donar una resposta contundent a tant infundada acusacio/insinuació..

I es que la Cope va dir que el Reial Madrid té previst demanar uns controls antidopatges més seriosos. Segons aquesta informació, en el si del club presidit per Florentino Pérez es recela tant del FC Barcelona com del Valencia CF. arribant a assegurar que el Barça treballa amb doctors de dubtosa reputació però, encara, sense donar cap nom.

Aquesta informació de la Cope sobre la nova maniobra del Real Madrid per desprestigiar al Barça arriba, casualment, desprès que el diari Marca assegurés en la seva portada del passat dijous que els controles antidopatge del futbol espanyol son "de riure".

Els que estan posant en dubte el 'fair play' del Barça haurien de saber que estan qüestionant, també, el Mundial aconseguit per una selecció espanyola amb 8 jugadors del Barça en el seu equip titular.

Desprès de les queixes pel calendari, suposat favoritisme arbitral i 'l’amabilitat' dels rivals cap el Barça, arriba ara la jugada més bruta del madridisme que tira de traïdoria i nocturnitat per desestabilitzar al millor equip del món.
Si en el Madrid volen saber coses de dopatge que li ho preguntin als seus exjugadors Cannavaro i Zidane.

1 comentario:

Jordi Puyaltó dijo...

Home, coneixent el queb li va pasar a Guardiola a Italia, jo d'ell no tocaría el tema en absolut, pero no generar més suspicacies.