miércoles, 23 de marzo de 2011

ELS CLUBS DE FUTBOL NO TENEN MOTIUS PER FER VAGA

Els clubs de futbol associats sota el paraigües de la Lliga de Futbol Professional mantenen l’amenaça de fer vaga pel cap de setmana del 2 i 3 d’abril de manera que la jornada de lliga quedaria ajornada.
De fet, no és una vaga pròpiament dita perquè no la promouen els treballadors sinó que és un tancament patronal perquè són els empresaris, en aquest cas, els dirigents dels clubs els que volen parar l’activitat.
En qualsevol cas, La lliga de futbol professional fa aquesta amenaça amb l’objectiu que el govern central modifiqui la Llei audiovisual i suprimeixi l’obligació d’emetre, com a mínim, un partit de lliga en obert cada jornada.
Per tant, ara els clubs pretenen la modificació de la llei que es va aprovar far un any i cap grup parlamentari va presentar-hi esmenes per suprimir el partit en obert.
A més aquesta Llei audiovisual es va aprovar per mantenir els contractes de televisió en vigència pels propers quatre anys.
A més, recentment, el govern ha aprovat iniciatives com que han beneficiat als clubs de futbol, com la legislació sobre el frau esportiu i la disposició en la modificació del decret de les travesses.
És el de sempre, els clubs de futbol volen cobrar més calers a costa de la butxaca de l’afeccionat que haurà de pagar per veure qualsevol partit de lliga al suprimir-se l’únic partit per jornada que s’ofereix gratuïtament.
I es que els clubs es troben en una situació econòmica complicada. El deute que tenen amb Hisenda es xifra en 694 milions d’euros i encara falta per saber les dades de la seguretat social.
Enlloc de fer autocrítica i millorar la seva manera de gestionar els clubs, els dirigents demanen més diners, i més diners, i més diners...
Per tot això, la Lliga de Futbol professional no té arguments de per amenaçar amb ajornar la jornada de lliga del cap de setmana del 2 i 3 d’abril.
A més, els jugadors van amenaçar en el seu dia amb fer vaga i la mateixa lliga que ara pretén convocar-la ella per aconseguir les seves reivindicacions va dir que era inviable per manca de dates. Això en el meu poble es diu hipocresia.

No hay comentarios: