jueves, 8 de abril de 2010

L'ACTE DE CRUYFF NO HA ESTAT A L'ALÇADA

Des d'avui, Johan Cruyff ja és el nou president d'honor del FC Barcelona. L'acte s'ha fet a la Sal Paris del Camp Nou. Ha estat molt privat i només s'hi podia accedir amb una expressa invitació. És a dir que el soci del Barça no ha pogut presenciar un nomenament tant solemne com aquest.
L'acte ha quedat molt deslluït perquè la representació del futbol mundial ha estat testimonial i només s'ha limitat a Boby Charlton i al portuguès Eusebio. Tampoc no hi ha assistit cap president dels principals clubs europeus. Cap representant ni de la UEFA ni de la FIFA. Fins i tot, la representació del “Dream Team” ha estat pobre amb la presencia de només Koeman, Stoitxkov (Txiqui i Guardiola).
Raimon Carrasco ha estat l’únic expresident del Barça present a l'acte, en el què per cert, no s'han admès preguntes dels periodistes.
En fi, que ha estat un acte simple, poc preparat, sense bons discursos. S'ha trobat a faltar emotivitat. I tampoc la posada en escena ha estat la que es mereixeria el president d'honor del millor club del món.
Ha fet la sensació que l'acte s'ha improvisat perquè Joan Laporta l'ha volgut fer a corre cuita per deixar aquesta polèmica com a gran herència.

No hay comentarios: