miércoles, 10 de febrero de 2010

L'ARSENAL TÉ TOT EL DRET A EMIPAR-SE

El Reial Madrid i la premsa de Madrid van passar-se dos anys intoxicant amb el fitxatge de Cristiano Ronaldo i ens va sembla una actitut molt irrespectuosa amb el Manchester United.
Ara, el FC Barcelona i alguns Mitjans catalans estan fent el mateix amb Cesc Fábregues i l'Arsenal. I dic el Barça perquè les declaracions de Laporta i Txiqui dient que els hi encanta el jugador i que tart o d'hora vindrà alimenta les especulacions dels Mitjans catalans. Quina casulaitat, Guardiola en canvi, mai ha traspassat la ratlla quan li han preguntat per Cesc. Ahir els companys d'Ona Fm van assegurar que els dirigents del Barça i el jugador d'Arenys ja havíen arribat a un acord. Avui el club dementeix categóricament aquesta informació.
COMUNICAT OFICIAL FC BARCELONA
Atesa l’excepcional repercussió creada per les informacions aparegudes a diferents mitjans de comunicació respecte a un acord amb el jugador de l’Arsenal FC Cesc Fàbregas, el FC Barcelona desmenteix rotundament qualsevol negociació o acord amb aquest jugador.
D'acord amb la normativa FIFA, la política de contractacions del FC Barcelona sempre ha prioritzat la negociació amb el club d’origen del jugador i posteriorment l’acord particular amb el jugador.
El FC Barcelona vol recordar que manté unes excel·lents relacions institucionals amb l’Arsenal FC.
Barcelona, 10 de febrer del 2010

2 comentarios:

Un Crit Valent! dijo...

Compta que ells (Arsenal) no van tenir cap mirament (legal o no) en picar-nos els xavals, eh?

Anónimo dijo...

totalmente de acuerdo... Wenger convence a nuestros chicos porque su oferta de futuro es más tentadora que la que puede ofrecer el Barça a un chaval de 16 años... y ahí tenemos que aguantar.

Pero cuando el chico cumple los 22-25... la cosa cambia y el Arsenal, no puede igualar la oferta de futuro que le ofrece el Barça... Fiajos que no hablo de dinero, sino de oferta profesional.


Por tanto, ahora le toca a él aguantar... y con un mínimo de 30 millones de euros, se puede aguantar bastante mejor.