viernes, 26 de febrero de 2010

CATALANS, JA SÓC AQUÍ !!!!

Tot i que fins al 30 de juny serà el president del Barça “a temps parcial”,
a partir del pròxim dilluns Joan Laporta ja no serà el president de tots els barcelonistes.
Desprès de marejar-nos durant molts mesos, el seu primer pas a la política te dia i hora. Dilluns presentarà el seu lloc web http://www.laporta2010.cat/ a la xarxa des d’on promet compartir amb tots els seus pensaments sobre Catalunya.
Què li vagi bé. Té tot el dret a embarcar-se en aquesta aventura política però no des del Barça. És un desvergonyiment total. Per ètica i estètica hauria d’haver marcat millor els temps.
Podria haver sortit del Barça per la porta gran, aprofitant que ha presidit l’equip més campió de la història, però, dissortadament serà recordat per haver-se aprofitat dels èxits del club per iniciar la seva carrera política.
Sempre ha estat víctima de la seva ambició, de la seva ànsia de poder i del seu ego.
No ha estat en cap lloc en el que no hagi volgut ser president. Fins i tot, recordo quan es va presentar a les eleccions al Deganat del Col·legi d’Advocats de Barcelona i no el van votar ni els seus propis companys de despatx.
No és descartable que, fins i tot, tingui cert èxit en aquest nou repte. Té les idees clares, és perseverant, atresora una oratòria brillant i un oportunisme brutal.
La desafecció dels ciutadans en l’actual classe política i la delicada situació per la que travessa el país és un caldo de cultiu pels “salvadors de la pàtria”.
Laporta farà un discurs radical i dirà allò que molts volen sentir encara que sigui utòpic.Llàstima que hagi utilitzat el Barça per impulsar-se políticament i econòmicament.

No hay comentarios: