lunes, 9 de noviembre de 2009

ADMIRO MANUEL PELEGRINI

M’agrada el què diu i com ho diu. I no em cauen els anells per admetre públicament que el tècnic del Madrid els té ben posats. El xilè els hi està treien la raó als qui l’acusaven de falta de lideratge i de caràcter per controlar un vestidor tant complicat com el del Santiago Bernábeu.
Pelegrini està mostrant-se elegant, intel·ligent i, alhora, ferm i implacable.
En el tema Guti, ha demostrat tenir “cintura”. No el castiga pel seu exabrupte com se li faria a un nen sinó que fa veure que no l’afecta l’ofensa però, en canvi, l’ha apartat de l’equip durant les últimes 4 convocatòries.
Raúl ja no és titular indiscutible. El “7” ha deixat de ser intocable… i el Reial Madrid ha demostrat que també sap guanyar sense ell.
En el tema Cristiano Ronaldo Pelegrini també ha estat senyorial. Entén perfectament que Portugal necessiti el futbolista però no permet que ni tant sols viatgi al seu país per molta normativa FIFA obligui.
Amb els de dalt tampoc es talla un pèl. Desprès del “daltabaix” d’Alcorcón alguns diaris apuntaven que a Florentino i a Valdano se’ls hi estava acabant la paciència, fins al punt, que meditaven destituir l’entrenador. Pelegrini els va contestar en roda de premsa que qui pensés que els mals del Madrid en els últims 5 anys venien per un problema d’entrenador es que estaven molt equivocats.
Estic i estem “enamorats” de Guardiola però això no treu que reconeguem també els mèrits dels altres.

5 comentarios:

Jordi dijo...

Marsal, doncs això no és una bona notícia pel Barça. Espero que mai trobin el seu Guardiola particular...

Jordi dijo...

Cert, Pelegrini és un paio molt vàlid. L'únic dubte que em genera és si al Madrid li deixaran portar l'equip sense intervencions externes, perquè ja has vist la premsa el que ha tardat en demanar el seu cap. I ja sabem que passa en aquell club a la que la premsa apreta...

(NOTA: si vols seguidors a mansalva passa't per http://yo-ya-lo-dije.blogspot.com/ i deixa un comentari de tant en tant: molt millor que qualsevol propaganda que jo et pogui fer!)

Marçal Lorente dijo...

Gràcies pel consell Jordi. Ho faré.
Marçal

barley dijo...

Estic totalment d'acord amb tu, Marçal. Crec que és un dels millors entrenadors que hi ha actualment al futbol espanyols no només pels seus coneixements futbolístics sinó, sobretot, per la seva inteligència. De tota manera, no tinc clar que tingui futur al Madrid. El Florentino Pérez és un personatge sinistre que no enten de futbol.

Tahamata dijo...

Pelegrini té de llarg més categoria que Shuster o Juande Ramos, però l´Alcorcón pot escriure aquesta nit la pàgina més lamentable de la seva carrera com a entrenador. Aquestes desfetes marquen...
Salutacions, Marçal