martes, 19 de enero de 2010

ALIANCES ESTRANYES

El Barça ha presentat aquesta setmana l'acord amb Turkish Airlines segons el qual la companyía turca es converteix en el patrocinador aeri del FC Barcelona per a les properes 3 temporades a canvi de 3 milions d’euros per temporada.
Malgrat l'acord, el club blaugrana només volarà amb aquesta companyia quan hagi de fer un vol amb destinació a un altre continent, atès que la normativa d'aviació Civil no permet a una companyia no europea operar vols directes des del vell continent.
Aquest problema que ja va obligar a l'expedició blau-grana a fer escala a Istanbul per viatjar a Abhu Dabi persisteix encara que el director general Joan Oliver ha dit que estan en negociacions per poder quedar al marge de la normativa.
Sigui com sigui, el Barça és un de les marques més conegudes al món i com a tal hauria d'associar-se a les més grans companyies. I amb tots el respecte per Turkish airlines, la companyia Turca no sembla ser la més idònia. (encara que diguin que és el cinquena companyia del món)
Però a Laporta ja li va això de signar acords estranys. Uzbekistan, la companyia àrab de telefonía (Etisalad), i ara amb la companyia Turca són aliances que no semblen estar a l'alçada de la grandesa del Barça. Algú creu que hi ha un altre interès.
Per cert, Joan Oliver va tornar a mentir en públic. La primera vegada va ser quan va dir que les auditories de seguretat eren per protegir als vicepresidents i desprès e sva demostrar que només volien furgar en el perfil dels directius espiats.
En aquesta segona mentida, Oliver va dir que no sabia res de l’esbroncada de Laporta a Ferrer quan aquest va anunciar la seva candidatura quan el propi Ferrer va confirmar a “la graderia” que la discussió es va produir i que Joan Oliver estava al davant. Ja són unes quantes les relliscades de l'home dels 100.000 euros.

1 comentario:

Jose Luis Rodríguez Beltrán dijo...

Puede que así sea como insinuas. Quiens abe si deetrás de todo esto hay intereses ocultos de Laporta. De bien seguro, si así es el contrato va más allá de este año, y mandato. POr esto, si hay cambio de "gobierno", quedaria entonces al destape o, como mínimo, se podrioa sacar a la luz con mayor facilidad. saludosss

Me gusta el blog, te agregaré a mis enlaces y lecturas.