jueves, 10 de diciembre de 2009

EL DINAR DE DIRECTIVA

El Barça va classificar-se pels vuitens de final de la champions per la porta gran, com a primers de grup i amb un joc que convida a somiar amb guanyar la quarta champions... i al Bernabeu.
I es que l'equip de Guradiola està jugant com els àngels, amb una autoritat enlluernadora. Ahir a camp contrari, amb un Dinamo que tenia la possibilitat de classificar-se el Barça va tenir el 78 % de possesió, el que vol dir que un equip jugava i l'altre corria per la pilota.
Aquest Barça de Guardiola té una extraòrdinaria fiabilitat. Ha guanyat tots els partits decisius, el que demostra una autosuficiència i una solvència impressionant.
És dificil fer compoaracions però per joc, per autoritat i per titols i victories aquest Barça de Guardiola ja hauria superat al Barça del Dream Team.
Llàstima que aquestes lliçons de fubtol amb europa com a gran aparador no les aconsegueixi vestint de blau-grana.
Digueu-me romàntic però no entenc perquè el Barça ha de donar prioritat al color mango abans que el blaugrana quan juga contra un equip que va de blanc com el Dinamo o de blanc i blau com el Depor.
Tornant a la champions, el Barça espera rival en el sorteig que es farà divendres 18 de desembre. Desprès que el Camp Nou fes un exemplar homentage a Etó, ara toca fer el mateix amb Ronaldinho i per això una eliminatporia amb el Milan seria extraordinaria. De bens nascuts es ser agraits. I en aquest sentit, El gauxó va ser molt important per recuperar l'orgull del barcelonisme i impulsar la marca Barça al món global encara que en els últims anys es deixés portar per la desidia i per la nit de castelldefels.
I ara ja toca derby català i ciutadà, encara que Laporta vulgui fer-se el graciós. Primer ofen i desprès demanar perdó. Com a mínim aquest cop s'ha donat compte que l'espifiat.
Ara bé, això no justifica que ni el president ni molts consellers de l'Espanyol no vulguir anar a la llotja del Camp Nou. El presidnets i aquests consellers blanc-i-blaus han de saber que la seva responbilitat i, fins i tot el seu deure i la seva obligació, és respresntar al seu club més enllà de la simpatía que els hi desperti els dirigents de l'adversari esportiu.
Per cert, intolerable que els directius del Barça diguin que hi haurà dinar de directives dissabte encara que no hi vagi nigú de l'Espanyol. Intolerable perquè si no va cap represnetnatd e l?espanyol no serà un dinar de driectives sinò de directiva, i per tant, no entenc perquè els socis del Barça han de pagar el dinar a Laporta, Sala Martin Perrín i comapnyía. Si volen quedar per dinar que quedin però que s'ho paguin de la seva butxaca.
Una altra alternativa es que els socis del Barça es presentin al restaurant Dorlma del Passegig de Gàcia dissabte a les dues del migdia i dinint també de franc, hi tenen el mateix dret que el clan Laporta.

No hay comentarios: