viernes, 24 de diciembre de 2010

VOLS SABER QUANTS DINERS COBRA CRUYFF DEL BARÇA???

El programa de ràdio “Sin concesiones” de RKB (106.9fm) va rebel·lar, en primícia i en exclusiva, aquest passat dijous quants diners i perquè rep Johan Cruyff procedents de la Fundació del FC Barcelona amb la que hi té dos convenis.
Un conveni signat amb la Johan Cruyff Academic International SL per prestació de programes de formació a esportistes pel qual cobra uns 82.000 euros. Es va signar per Joan Laporta el 30 de març de 2010 (3 mesos abans de les eleccions) amb una vigència fins al 2013, és a dir més enllà de la durada del seu mandat com a president del FC Barcelona.
I hi ha un segon conveni signat entre la Fundació del FC Barcelona i la Johan Cruyff Foundation per donar suport als Infants i als discapacitats segons els qual percep 100.000 euros a l'any. Aquest conveni, li va signar Joan Laporta el 8 d'abril de 2010 (2 mesos abans de deixar de ser president del Barça) i té una vigència fins al 7 de maig de 2014.
Johan Cruyff es queixava ahir, a Catalunya Ràdio, que la Fundació del FC Barcelona no els havia pagat els diners.
Com és natural, quan la nova cúpula directiva de la Fundació del FC Barcelona va prendre possessió del càrrec va encarregar una auditoria econòmica de la Fundació i va revisar tots els convenis requerint la pertinent informació per saber la destinació final dels diners. La Fundació del FC Barcelona li ha demanat a la Fundació Johan Cruyff i a la Johan Cruyff Academics International SL que passin un informe amb els programes que s'han realitzat i el detall dels organismes i persones que s'hi han beneficiat. Els dirigents de la Fundació del FC Barcelona no s'han negat a pagar les quantitats que seran abonades quan tinguin la informació requerida.
Per tant, Johan Cruyff ha tornat a mentir. No es pot acusar públicament ni a cap persona ni a cap institució de no haver pagat quan les condicions de pagament no s'han donat encara.
No hi ha res de dolent que la Fundació del Barça tingui un conveni amb la Fundació Cruyff si es demostra que els diners son destinats als objectes del conveni.
El problema es que l'holandès cau en una incoherència total. Es creu amb el dret de criticar que el Barça busqui noves vies d'ingrés com l'acord amb Qatar Foundation i alhora reclama que vol cobrar del Barça puntualment.
Cruyff és un mite. Va ser un dels millors futbolistes del món i com entrenador va tenir una etapa gloriosa amb el “drem team” però això no li dóna dret a intoxicar com intoxica en funció de si la directiva de torn el compensa econòmicament com ell creu que és mereix.
Per mi les opinions de Cruyff ja no tenen cap credibilitat ni objectivitat perquè sempre actua avantposant els seus interessos personals (quasi sempre son crematístics) als de l'entitat blaugrana. L'última prova d'això és la de negar-se a representar al FC Barcelona en la gala de l'entrega de la pilota d´or a Zurich..
Cruyff vol ser el nuvi a la boda, el nen a la comunió i el nadó al bateig. Porta 20 anys fent “d'entorno”, un “entorno” que ell considerava molt nociu pel club quan ell n'era l'entrenador.
Cruyff es creu amb el dret de pressionar, condicionar, influir i cobrar del Barça. I això és inadmissible.
Per això, crec que la directiva del Barça i en conseqüència l'Actual FC Barcelona té un altre rival fora del terreny de joc.
La Johan Cruyff S L.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Si el conveni està signat al Maig, com volen saber a on ha destinat els diners si amb prou feines ha començat? En tot cas voldran saber a on es destinaran els diners, però això només ho poden exigir si ho posa el contracte. En qualsevol cas, tractant-se de qui es tracta, el que han de fer és pagar el que està compromès i si després troben irregularitats denunciar-ho. Si ells tracten així els que han donat tants dies de glòria al Barça, que es preparin per quan ells deixin el càrrec.

plataforma persistirem dijo...

Hola Marçal:

Caramb...,vaja canya li estàs donant al Johan, els teus ultims posts com diria aquell "No dejas titere con cabeza", ei que tens tot el teu dret a criticar el que volguis, faltaria més :).

De totes maneres escribim per desitjar-vos a tu i tot el programa sin Concesiones, unes bones festes de Nadal.

I si voleu riure una estona, us proposem aquest video http://persistirem.blogspot.com/2010/12/si-tagrada-lhumor-corrosiu-la-repera-de.html

Salutacions

PLATAFORMA PERSISTIREM
http://persistirem.blogspot.com